Om Daypay

Daypay grundades 2011 och är en kredittjänst inriktad på den finansiella marknaden för krediter från 30 dagar till 5 år. Med vårt moderna IT-system sker hela ansökningsprocessen helt automatiskt med avancerade kreditmallar som ger dig besked direkt vid ansökan. Du behöver därför aldrig vänta på besked om att bli godkänd.

Daypay följer självklart Konsumentverkets riktlinjer för ansvarsfull kreditgivning och har tillstånd från Finansinspektionen.

Vi erbjuder generösa öppettider, bra service och fokus på kundens säkerhet. Vi använder oss av krypterad datatrafik för all hantering av person- och kontouppgifter.

En ansvarsfull långivare

Daypays uppgift är att snabbt fylla ut luckan vid en oväntad utgift i en annars stabil ekonomi.

Det sista vi vill är att våra kunder hamnar i betalningssvårigheter och ser vårt ansvar vid kreditgivning på stort allvar. Vi beviljar därför endast lån till dem som har god möjlighet att betala tillbaka.

Läs gärna mer om Ansvarsfull kreditgivning

Förstklassig säkerhet

Daypay tar våra kunders säkerhet och integritet på stort allvar. Därför är vi stolta över att sitta på branschledande teknik som krypterar all datatrafik vid hantering av person- och kontouppgifter.

Självklart följer vi alla regler som finns runt personuppgiftslagen PUL.


Högsta kreditbetyg

Daypay har det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få: AAA. För att få AAA krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

Automatisk hantering

Daypay använder branschledande teknologi för att ge våra kunder den bästa möjliga service. Det gör att när du ansöker om lån hos oss, ger vi alltid ett besked direkt på skärmen.

Ambrion Finans AB

Daypay är en tjänst från Ambrion Finans AB.

Org nr: 556673-8695

Kontakta oss

WTC, Södra Järnvägsgatan 4
352 31 VÄXJÖ

Telefon: 08-20 83 00
E-post: info@daypay.se